torstai 5. heinäkuuta 2012

Tostai 5.7.2012, kohti Fisterraa!

Nyt sitten loppuja kilometrejä niellään Fisterraan menevässä mäkisessä maastossa! Vaihdoin rinkan juoksureppuun ja vaelluskengät juoksulenkkareihin, vesipullo kouraan ja menoksi viimeiselle 90 km:n taivallukselle.. Erehdyin pari päivää aikaisemmin mainitsemaan haavestani juosta Santiagosta Fisterraan ja täällä on niin ihmellistä porukkaa, että haaveet laitetaan toteutumaan vaikka sitten yhteistuumin :) Yksi halusi viedä rinkkani bussilla perille, koska ei itse aikonut kävellä, toinen antoi pikkureppunsa lainaan, johon sain sullottua minivarutuksen kahdelle päivälle, muut tsemppasi muuten vaan ja ei auttanut muu kuin lampsia ainooseen urkkaliikkeeseen mikä lähistöltä löytyi ja ostaa huokeat juoksutossut jalkaan :) Olin aivan onnessani tullessani illalla huoneeseen lenkkareitten kanssa ja ajattelin vain miten mahtavaa on päästä vielä kirmaamaan mäkisille metsäpoluille ilman painavaa rinkaa ja juoksutossut jalassa.. No, yöunet jäi tästä syystä vähän vähille, en malttanut oikein nukkua.. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut lähteä aikaisin aamulla, joten nukuin niin pitkään kuin nukutti. Lennot piti vielä varata suomeen, joten aamulla ensitöiksi painelin nettibaariin ja sain kohtuuhintaiset lennot Santiagosta Barcelonan kautta Helsinkiin ensi keskiviikolle.. Toiveissa oli saada lento maanantaille, mutta hinta oli kaksinkertainen, joten Visakorttini valitsi keskiviikon :)
No, támän päivän juoksu ei osoittautunut ihan niin ihanaksi kuin kuvitella voisi, espanjan auringon alla.. Tänään meinaan satoi koko päivän!!! Viiden minuutin aurinkoisia ja lämpimiä taukoja oli noin kerran tunnissa, mutta muuten armotonta sadetta... Eli haaveeni 90 km juoksusta väheni 45 kilometriin tänään ja huomenna sitten toinen mokoma. Katsoin parhaaksi jäädä puoliväliin yöksi etten sairastu, alkoi olla jo ilta ja ilma viilentyi, olin läpimärkänä juossut koko päivÄn ja nyt alkoi tuntumaan kylmyys koko kehossa. Mutta arvattekin varmaan kuinka huikeelta tuntuu lämmin suihku tällaisen päivän päätteeksi :) Sain taas kiittää ihanasti päättyneestä päivästä! Nyt odotan vain enää vaatteita kuivausrummusta, sitten nukkumaan. Aamulla aikaisin matkaan.. Huomenna siis toiveissa nähdä MERI!!! Siihen se reissu sitten päättyy, Fisterra täältä tullaan :) Vajaa 900 km, tuntuupa mukavalle! HyväÄ yötä ja nähdään ja kuullaan! Terveisiä täältä :)

3 kommenttia:

  1. Voihan Maako

    Aivan vedet tulevat silmiin taivalluksesi viimekilometrejä lukiessa. Huippukokemus Sinulle mutta myös minulle kanssakulkijana. Uskomaton suoritus (ei tietenkään sinulta, kuitenkin). Olisipa kymmeniä vähemmän... Ota kaikki irti viimekilometreistä! Ehdit vielä toipua ja nauttia Espanjan lämmöstä ennen keskiviikon lehtoa. Ilmojen halki käy Marjutin tie kotiSuomeen. Nautinnollista loppukesää!

    VastaaPoista
  2. Uskomatonta..Malttamattomana odotan seuraavaa päivitystä.Olet super SANKARI!!!Ja odotan sua jo niin KOTIIN...Ihan vatsanpohjaa kipristää kun ajattelen meidän seuraavaa tapaamista...Tervetuloa kotiin!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos!!!

    VastaaPoista